Izberite jezik: DE EN HR HU IT NL RO SI SK

Soraya: inovativna kozmetika s pravo ceno za vsakogar!O nas

O nas

Zgodovina podjetja

 Farmona Natural Cosmetics Laboratory je bil ustanovljen leta 1997 v poljskem Krakovu. Filozofija podjetja vse od takrat ostaja enaka: Združiti želimo najboljše sestavine iz narave in najnovejše dosežke moderne dermatologije, pri čemer ostajamo zvesti hranilnim močem rastlin in narave. Na Poljskem so naši izdelki hitro postali priljubljeni med uporabniki, ki cenijo inovacije, visoko kakovost in učinkovitost naravne kozmetike. Trenutna celotna ponudba podjetja Farmona obsega preko 450 izdelkov za nego telesa, kože obraza in las, v preteklih nekaj letih pa smo na trgu znani tudi po profesionalni kozmetiki za salone - primarno masažnih izdelkih in izdelkih za nego različni težav s kožo obraza.

Leta 2007 je Farmona Natural Cosmetics Laboratory pričela tudi s hotelirstvom in s hčerinskim podjetjem Farmona Hotel Business & SPA v Krakovu ponudila konferenčne in izobraževalne prostore za nadaljnje šolanje kozmetičark in lepotnih strokovnjakinj na 200 kvadratnih metrih wellness in SPA prostorih. Intimni hotelček, ki lahko pogosti do 60 gostov istočasno, ima čudovite wellness in SPA prostore v orientalskem stilu, kamor zahajajo predvsem gostje z ljubeznijo do sofisticiranega, diskretnega in enostavnega okolja, hkrati pa cenijo osebno zavzetost za vsakega gosta posebej. 

Vizija podjetja

Ključ do uspeha podjetja Farmona Natural Cosmetics Laboratory je bila ravno vizija razvoja podjetja, strokovno vodenje in upravljanje ter zanesljivost, kar še dandanes cenijo tako naši distributerji po svetu kot naše končne stranke. Kot boste ugotovili tudi sami, smo izredno prijazni in ustrežljivi, naša prva skrb so naše stranke, naša ljubezen so naši izdelki in gorivo za naše delo je zadovoljstvo prav vsake stranke posebej. 

Nagrade in certifikati

Da delamo odlično, da imamo poslovni bonton in moralo na najvišjem nivoju, dokazujejo tudi nagrade, ki smo jih v času svojega delovanja prejeli. Že nekaj let zapored dobivamo nagrade kot Zanesljivo podjetje, Poslovna gazela, Quality Mark Q, QI Quality International in druge - izdelek leta za posamezne izdelke ... Leta 2012 smo kot prvo poljsko podjetje pričeli z implementacijo GMP standardov proizvodnje, ki zagotavljajo visoko kakovost ter čistost surovin in sestavin, ki jih uporabljamo pri proizvodnji končnih izdelkov. 

Sredi leta 2012 je Farmona Natural Cosmetics Laboratory pridobila tudi 22716:2007 certifikat GMP - Good Manufacturing Practices, ki zahteva stalen nadzor s strani neodvisnih inšpekcijskih služb ter smernice glede proizvodnje, shranjevanja in transporta naših izdelkov ter seveda izobraženosti našega kadra. Z vsem tem skupaj vam nudimo izdelke najvišje kakovosti po najboljših cenah. Pohvalimo se lahko tudi s certifikatom ISO 22716, ki je prinesel nov trend kakovost v kokzmetično industrijo in ga je pridobilo le redko katero podjetje do sedaj. 

Naši kupci

Ponosni smo na svoje dobro delo, ponosni smo na svoje izdelke. Ponosni pa smo predvsem zato, ker nas cenijo naši kupci. Vse to počnemo namreč prav za vas!

BREZPLAČNA POŠTNINA
ZA NAROČILA NAD 40 €!
14 dnevna garancija
Možnost vračila izdelka
Pokličite nas
064/185-969